Meditació

Meditació 10 min

Conecta amb la teua respiració, escolta’t!

 

El video que veureu a continuació és una descripció sobre alguns conceptes i beneficis de la meditació, a través d’un text del Lama Gendun Rinponche. Molt agraïda de tindre a les meues mans les seues paraules i poder sentir al meu cor el seu missatge.

Sí, el vídeo podria tindre més qualitat. Sí, el sonit podria ser millor. Sí, el video podria ser més curt. Sí, el vídeo podria i podria i podria moltes coses que no existeixen i que les crea la nostra ment. Eixos podries, durant molt de temps, han sigut excuses, i ara simplement actue i compartisc. Les coses no poden millorar i créixer si no existeixen. Per tant, el primer pas és necessari, és important, i no és l’últim!

Respecte a ser llarg o curt, quan realment tenim interés, o volem alguna cosa, invertim el nostre temps. Si veure 20 min en el meu vídeo és una limitació per a que el veges… pot ser, no necessites el que jo puga dir o compartir. Si vols aprendre sobre meditació i vols solucions ràpides, pot ser la meditació no és realment el que estàs buscant, perque la meditació és pràctica, es temps i es constancia. O pot ser, et fa més falta del que pugues pensar.

Si eres dels que si que te interés, el veu i l’escolta, espere que el disfrutes i et puga servir! Si tens alguna pregunta, no dubtes en preguntar-me, el que sapiga et respondré! 🙂

Molt agraïda de per fi poder compartir el que m’esteu demanant tanta gent. Gràcies per impulsar-me a prendre acció.

Gràcies, gràcies, gràcies!!