Simplement GRÀCIES

20180806_114252

Gràcies per poder mirar de nou als ulls a la vida, a mi, a tu, al món. Gràcies per veure de nou créixer amb calma la meua confiança i la meua força interior.

Gràcies per començar de nou a palpar la meua il·lusió i les meues ganes de viure.

Gràcies per la paciència que tan complicada ha sigut per a mi d’aconseguir les últimes setmanes i que ara pareix que siga una amiga que mai ha deixat d’estar al meu costat. Gràcies per de nou connectar amb que no hi ha presa que tot està i és en el moment que ha de ser i estar.

Gràcies per novament sentir eixa ona de màgia recorrent tot el meu cos anomenada GRATITUD. La paraula es queda curta per a quan realment puc sentir eixa sensació meravellosa de plenitud. És electricitat pura eixint de dins meu, de molt dins fins arribar a la meua pell i crear corrents d’aire i llum que puc sentir amb més força en tancar els meus ulls. Quan açò ocurre el meu somriure s’activa inevitablement, és un somriure ple de calma infinita i el meu cor batega amb una intensitat especial. Pare, respire, s’intensifica a nivells indescriptibles i tot canvia, per què jo mire distint, jo sóc gratitud. Les portes s’obrin, les possibilitats són infinites i jo sóc una amb tot.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.