Desig a la Lluna

IMG-20180109-WA0000

Hui vull demanar un desig a la Lluna, eixa Lluna que està quasi plena i ompli de llum els carrers del meu poble en mig de l’obscuritat de la nit.

Vull demanar-li a la meua amiga la Lluna que a totes les persones que demà s’embarqueu en un mar anomenat oposicions, que vos acompanye en el viatge, que vos recorde que vosaltres podeu, que il·lumine cada part del vostre ser i vos ajude a connectar amb tot el que sabeu, que vos ajude a expressar tota la vostra màgia en forma de paraules i redacció. Vull demanar-li a la Lluna que vos recorde el poder de respirar abans de començar, que vos òmpliga de calma i coratge per afrontar i gestionar totes les vostres emocions.

Vull que sapigueu que vos admire, que heu demostrat constància, força, perseverança, passió, amor i ganes dia a dia durant tots els mesos que porteu treballant i estudiant sense parar. Agraïsc haver format part del vostre camí de diferents maneres i haver-vos aportat la meua motivació, els meus coneixements d’art, creativitat, respiració, meditació, ioga… i sobretot el meu amor.

Demà estaré al vostre interior i vosaltres al meu. La meua meditació estarà dirigida cap a vosaltres. Sou enormes! A per totes amigues extraordinàries! Vos estime! Ànim i força per a tots i totes!

Passe el que passe, per a les persones que vos estimem sou unes campiones, no hi ha res que demostrar!

Caterina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.