Feliç dia Mundial del Ioga!

Moltes voltes pensem que viatjant a nous llocs o buscant nous horitzons trobarem tot allò que volem. Sí, pot ser això ens puga ajudar en moltes ocasions, però moltes voltes diguem: quan aconseguisca açò seré feliç, quan men vaja de vacances descansaré, quan aconseguisca allò seré exitós, quan tinga diners podré fer realitat els meus somnis, quan, quan, quan, després, després, després… Són excuses que ens posa la nostra ment! I ara? No és bon moment per ser, descansar i disfrutar? Respirem, observem tota la bellesa que ens envolta, tota la bellesa que reposa al nostre interior.

Cada dia tenim l’oportunitat d’assaborir tot allò que desitgem, cada dia ix el sol per a tots, cada dia podem ser i crear. Hui m’he alçat a les 6.30 del matí davant del mar i he saludat al sol, m’he alçat en un bot, perquè era el dia mundial del ioga i em motivava moltíssim saber que al voltant de tot el planeta Terra hi hagueren milions i milions de persones fent ioga al mateix temps que jo. Cada dia, és el dia del ioga, cada dia milers de persones mediten, fan ioga i entrenen ment, cos i ànima per ser millors persones al mateix temps que jo. La força, la motivació ix de dins, la puc trobar i extraure cada hui. Per tant per a mi la felicitat està ací, ara, l’èxit és estar viva, és tindre a les persones tan meravelloses que tinc al meu voltant, és tindre l’oportunitat de despertar al costat d’una persona que estime fins a l’infinit i compartir amb ell ioga; i els diners, els diners són importants però van arribant a mesura que jo més vaig confiant. Vull seguir remant, vull seguir agraint, vull seguir estimant, vull seguir sumant, perquè com més tinc més puc donar.

Connecta amb el teu propòsit de vida, connecta amb perquè fas el que fas i cada dia serà el millor dia de la teua vida!

Gràcies Ioga! Gràcies Pau! Gràcies al piano i a l’estona de música amb Pau!

Gràcies a Lucia Navarro per la classe d’aeroioga i a totes les persones que han compartit la sala amb mi! Gràcies a Lorena Navarro per la classe de ioga integral i a totes les persones meravelloses que han fet classe amb mi al centre Cel Anterior!

Gràcies al sopar amb els meus pares i amb Pau, gràcies per les pizzes de la Querubina fetes amb tant d’amor, gràcies per tot el que em connecta a la vida! Ioga és unió, ioga és amor.

He començat el dia amb ioga, i acabe compartint ioga amb vosaltres!

Gràcies, gràcies, gràcies

Caterina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.