Mirar sense juís

 

Mirar sense juís, requereix entrenament.

Mirar sense juís, es un art.

Mirar sense juís, es la verdadera llibertat.

Per què quan estem a la natura ens sentim tan agust? Perquè la natura ens ho fica fàcil, ens mostra la bellesa, lo impermanent, la força, el canvi, la constància, l’amor, ens ho dona tot sense esperar res a canvi. Tot això que podem sentir a la natura, ho tenim dins, però és més complicat quan es tracta de persones, de la societat i del dia a dia normal, perque hem d’entrenar. Si vols conseguir el que sents a la natura a cada instant, es necessari un entrene constant i despert per mirar a les nostres mares, als nostres pares, als nostres amics, amigues, a la nostra parella, fills, filles, cosins, cosines, veïns, veïnes… com si no els haguérem vist mai, com si cada nova mirada tingueren l’oportunitat de ser de zero. Qué poderós! Poder mirar a les persones que ens envolten sense etiquetes, sense sempres ni mais, simplement mirar, observar, escoltar, permetre. Quin gran art!

Quantes voltes no et permitixes fer alguna cosa perquè en algún moment del teu passat has jutjat a una altra persona que ha fet just el que ara tu vols fer? Allibera’t, fes el que sentes i perdona’t per haver jutjat.

Mira i intenta repetir dins teu, ni sóc millor ni sóc pitjor, sóc igual que tu. Mira i respira. Mira i sent, connecta amb el teu cor, amb el teu amor.

El juí, moltes voltes és tan subtil que no el percibeixes, però respira, entrena, continua. I un dia, pot ser un dia, l’esforç serà menor, l’amor serà major, l’acceptació i la màgia inundaran tot. Saludaràs la llibertat.

Amb molta observació,

Una ànima que entrena dia a dia per mirar sense juís

Gràcies, gràcies, gràcies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.