LLANÇAMENT

34258802_1975461385858319_2376379317245444096_n

Quan el cos parla, les paraules sobren.

Però per a qui no tinga prou amb el cos, jo li explicaré que conta i que conte:

Raquel ho anomenà LLANÇAMENT, i que encertada va estar. Com un coet el divendres vaig despegar! Stephen R. Covey en el seu llibre Els 7 hàbits de la gent realment efectiva, parla del sobreesforç que fa un coet abans d’eixir fora de la nostra atmosfera, i quan aconsegueix eixir, eixe esforç es redueix quasi completament. Segons Pau és algo així com: 

  1. Molt, molt d’esforç
  2. aaaaaaaah!
  3. A fluir!

Aquesta analogia Covey la porta a les persones, parla de com un projecte, un treball o un nou hàbit al principi requereix molt d’esforç i molta energia però que arriba un moment que quan ja l’has interioritzat: Pum! Màgia! Tot esforç es converteix en disfrute.

Per a mi en el cicle de la vida també existeix aquest coet. A la meua vida eixe sobre esforç, eixe aprenentatge, m’ha portat a alliberar-me poc a poc de moltíssimes capes de por i victimisme i a tornar a il·luminar cada racó de la meua ànima. Sí, molta por, molta d’ella aparegué durant els meus anys a l’escola (per això, l’educació es una cosa que duc dins de mi grabada a foc i que no pense parar de deixar granets d’arena en totes les persones que apareguen en la meua vida per a participar en un canvi que no m’importa el temps que tarde a crear-se, però que sé que està ocorreguent). Anys en els quals hem vaig convertir en camaleó, anys en el que volia desaparéixer, volia deixar de ser jo. Moltes paraules senzilles que feien mal, molt de mal. Moltes mirades inconscients que atravesaven la meua pell. Però tot això és passat, un passat que he transformat en el meu present. Un passat al qual he viatjat i li he regalat milers de somriures, tones d’amor. (Algun dia et contaré la història si encara no la coneixes, pot ser en un nou llibre, pot ser en una cançó o pot ser en una exposició).

Durant els anys 2017 i 2018 he estat i estic en el punt 2. aaaaaaaaaaah!!!! Eixe punt en que tot el meu món està eixint de la meua atmosfera i està pràcticament tocant i sentint les estrelles. Al principi “asusta”, però es un “susto” ple d’il·lusió, ple de passió i amor que va en una sola direcció: LLIBERTAT.

I tot això és el que representa el meu cos, el meu cos obert de par en par com el meu cor, sense por al que puga vindre, perquè si no està obert no pot omplir-se de vida, no pot sentir, no pot abraçar a tot aquell que es vulga aproximar. El meu cos ple de magia, d’entusiasme, de gratitud, d’acceptació. El meu cos connectat a la meua ment i a la meua ànima, son u, som u amb el tot. 

Llançament de què? De Caterina i del meu primer llibre: “Meditaciones de un alma en movimiento”. Un llibre que vull que siga el teu amic i que cada volta que necessites a algú que t’estime i que t’acompanye en el teu procés, pugues obrir-lo i sentir que estic al teu costat.

Gràcies a totes les persones que estiguéreu en el llançament físicament, participareu en silenci, en paraules, en mirades, en abraçades, en movimient i en molt molt d’amor. Gràcies a totes les persones que no poguereu estar però que m’enviareu missatges plens del vostre amor. I moltes gràcies a Pepe, a Raquel i al Centre Cel Anterior www.centrecelanterior.es per regalarme aquesta grandíssima oportunitat. Gràcies, gràcies, gràcies!

Vos vull molt a tots i totes!

Caterina

Captura de pantalla 2018-05-31 a las 16.35.48

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.