Hui va per mi

IMG_8603

Hui va per mi.

Passos conscients, passos presents. No importava el que quedava, no importava el que havia passat. Importava l’ara, cada segon, cada respiració, cada gràcies que emergia de la meua ànima.

Hui va per mi.

Per cada jo que en el passat he castigat, per cada jo que en el passat he jutjat, per cada jo que no he estimat. Perquè tot això s’ha acabat. Perquè m’estime i m’accepte completament

Hui va per mi.

Per ser dona i ésser viu.

Hui va per mi

I si va per mi, va per cada dona de la meua família. Va per ma mare, va per les meues bueles, va per totes les meues ties, va per totes les meues cosines, va per les meues nebodes, va per la meua mare de no sang, va per les meues germanes de no sang, va per la meua buela de no sang. Va per cada dona de la meua família de sang i de no sang, les que estan físicament, les que estan en el record i les que estan dins del meu cor. Hui va per cada dona que m’ha ajudat a superar-me en l’esport i en la vida, per cada dona que ha cregut en mi i m’ha acompanyat en el meu camí. A totes aquelles amigues que han caminat al meu costat, a les que segueixen caminant i a les que estan sense estar. Hui va per cada dona que viu a Guadassuar. Per cada dona independentment de la seua cultura, religió, ideología, color de pell… Hui va per cada dona d’aquest preciós MÓN. Perquè ja està bé de què no vos estimeu, ja està bé de què no vos accepteu, ja està bé de juís, ja està bé d’exigencies. Perquè vos estime pel que sou ara i ací. Perquè som una. Perquè formeu part de mi.

Hui va per mi

I si va per mi, va per cada home de la meua família. Va per mon pare, va pel meu nòvio, va pels meus buelos, va per tots els meus tios, va per tots els meus cosins, va per tots els meus nebots, va pels meus fillols. Va per cada home de la meua família de sang i de no sang, pels que estan físicament, els que estan en el record i els que estan dins del meu cor. Hui va per cada home que m’ha ajudat a superar-me en l’esport i en la vida, per cada home que ha cregut en mi i m’ha acompanyat en el meu camí. Hui va per tots els meus amics. Hui va per cada home de Guadassuar. Per cada home independentment de la seua cultura, religió, ideología, color de pell… Hui va per cada home d’aquest preciós MÓN. Perquè ja està bé de que no vos estimeu, ja està bé de que no vos valoreu, ja està bé de que penseu que no podeu ser vulnerables, ja està bé de pensar que heu de ser els forts, ja està bé de que sentiu que no sou, ni feu suficient. Perquè vos estime pel que sou ara i ací. Perquè som un. Perquè formeu part de mi.

Hui va per mi.

Perquè sóc una valenta, sóc una guerrera pacífica i m’estime sense condicions i per tant puc estimar sense condicions.

Hui va per mi i per tant va per tu.

Hui va per nosaltres.

M’estime i t’estime.

Gràcies per existir.

Sóc perquè eres. Sóc perquè som.

Caterina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.